Artikelen 1 - 9 van 9 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Ei is gemakkelijk en lekker om te eten bij de broodmaaltijd of als extra bij de spinazie, nasi e.a. Er zijn verschillende manieren om een ei klaar te maken. Je kunt eieren koken, waarbij je kunt kieze…
Bereiding, 16-03-2011
Een frisse salade gaat er het hele jaar door wel in en kan ook in de winter een welkome afwisseling zijn van de voedzame stamppotten, die dan vaak favoriet zijn. Deze salades zijn gemakkelijk klaar te…
Recepten, 21-03-2011
Heb je een keer zin in iets anders, en wil je geen uren in de keuken staan, dan is er grote keuze uit lekkere maaltijden die ook nog eens door de meeste kinderen lekker gevonden worden. Enkele voorbee…
Recepten, 28-02-2011
Kruiden kunnen aan een gerecht een verrassende en lekkere smaak geven. Maar welk kruid moet je nou bij welk gerecht gebruiken? Een aantal kruidensoorten kun je als plantje kopen bij supermarkt of tuin…
Bereiding, 04-12-2010
Gerechten die gemakkelijk en snel klaar te maken zijn, en die toch erg lekker zijn, dat wil iedereen wel! Het is leuk om te variëren met verschillende stamppotten en rijstgerechten. Aardappelen, vlees…
Recepten, 23-05-2011
De visrecepten Indiase- en Thaise viscurry staan garant voor een smaakvolle vismaaltijd met gezonde ingrediënten. De gerechten zijn snel klaar te maken, met bereidingstijd erbij bent u binnen 20 minut…
Recepten, 12-05-2014
Nasi kan op veel verschillende manieren worden klaargemaakt. Oorspronkelijk komt het gerecht uit Indonesië. In Nederland wordt nasi veel gegeten en klaargemaakt. Voor het gemak kun je het tegenwoordig…
Recepten, 15-03-2011
Spaghetti kun je gemakkelijk klaarmaken met behulp van een potje kant en klare pastasaus. Met een minuut of 15 heb je het gerecht dan wel op tafel staan. Veel lekkerder wordt het als je zelf de spaghe…
Recepten, 15-03-2010
Witlof is een groente, die niet iedereen kan waarderen vanwege de soms wat bittere smaak. Witlof kun je echter lekkerder maken door het in de oven klaar te maken met ham, kaas en een knapperig korstje…
Recepten, 14-03-2011